"snøscooterløyper.no" skal gi snøscooterbrukere en enkel tilgang til de ulike kommuners løyper og regelverk for fritidskjøring med snøscooter.
Ulike tjenestetilbud i de enkelte kommuner, som f.eks overnattingsplasser, bensinstasjoner o.l. er også presentert. Håper flest mulig ønsker en liten annonse for å gi best mulig info til brukere, og for å støtte siden.

 

Nettsiden vil være tilgjengelig ved å benytte både
snøscooterløyper.no & snoscooterloyper.no. 
 
email må benyttes "uten ø" - da emailsystemene ikke takler norsk ø...

 

 

snøscooterløyper.no blir drevet av Frode E. Rydningen

 

I 2006 startet jeg "Aksjon Scooterskilt" - etter at Politiet startet å bøtelegge feilplasserte skilt på snøscooteren. Etter neste 3 års kamp endret departementet endelig lovverket slik at man ikke trengte å plassere skiltet foran på snøscooteren. 
I 2007 var jeg med på å starte Natur og Motor, som var svært delaktig med å få stoppet forslaget om å forby all snøscooterkjøring i Norge. De siste årene har jeg vært medvirkende på ulike måter til å få vedtatt den nye loven som ga kommunene tillatelse til å opprette løyper for fritidskjøring med snøscooter. 

 

Tlf: +47 46 66 79 99 
email@snoscooterloyper.no

P.S Jeg jobber offshore, og er derfor i perioder ikke tilgjengelig på mobil.

Hvis den er avslått - send meg da en email istedet. 

 

For å kunne holde siden oppegående åpner jeg for salg av annonseplass/ reklame. 

Reklame på nettsider er "fy-fy" i noens øyne - men helt avgjørende for at jeg skal kunne drive siden videre, og videreutvikle den. 

 

Det vil på denne siden kun bli åpnet for relevante reklamer, annonsering fra nettdating, nettcasinoer o.l vil ikke forekomme.  

Det er umulig å oppdatere nettsiden 24/7 når kommunene gjør endringer, og nettsiden fraskriver seg alt ansvar for bøter e.l. pga ikke oppdaterte opplysninger e.l. Bruk linkene for å komme inn på kommunenes nettsider for å finne siste tilgjengelige informasjon.